heeft u vragen?
neem contact op.

Stel uw vraag en wij nemen binnen 20 min contact met u op.

werktijden

Wij zijn telefonisch per email of Whatsapp 24/7 u per dag geopend om uw vragen te beantwoorden.

onze brochure

LAK SPUITEN

Wij lakken al uw deuren, trappen, algemeen houtwerk (binnen & buiten), PVC, Kunststof, Metaal en veel meer machinaal waardoor uw project kwalitatief ,snel & voordelig wordt uitgevoerd & voltooid.

wat is lak spuiten?

Lak spuiten is een moderne manier van lakken waar lak wordt aangebracht met een speciale lak machine door middel van spuiten op een lage druk. Hierdoor wordt de lak zeer fijn verdeelt op de oppervlakte dat voor een heel mooi, egaal & streep loos resultaat zorgt.

Lak spuiten wordt voornamelijk gebruikt in fabrieken waar bijvoorbeeld deuren worden geproduceerd omdat het altijd de strakste manier van lakken is u zult nooit een structuur op de oppervlakte zien door de vloeiing van het verf.

voor en na 2-1 Resized
Bouw services koba
Zwarte deur crop

welke materiaal gebruiken wij?

Wij werken enkel met de aller beste producten verkrijgbaar omdat wij kwaliteit garanderen en wij willen dat onze klanten tientallen jaren kunnen genieten van door ons geleverde diensten.

Onze lak is een gespecialiseerde spuit lak dat: zeer goed Reinigbaar is, Schrobvast, Krasvast, huidvet resisten, vergeeld niet.     Na applicatie van de lak is de droogtijd 1 dag.

Het procces

Offerte aanvraag

Na dat u een offerte hebt aangevraagd geven wij u binnen 20 minuten een prijs indicatie bij akkoord kunnen wij meteen een datum prikken.

PROJECT met SUCCES voltooid

Wij zullen de werkzaamheden verrichten met uiterste zorg alles zal zeer nauwkeurig afgeplakt worden en kwaliteit zal geleverd worden.

Begin werkzaamheden

Bij akkoord beginnen wij op de afgesproken tijdstip met de werkzaamheden voor de afgesproken bedrag er komen nooit kosten bij AFSPRAAK=AFSPRAAK.

Achteraf betalen

U hoeft pas te betalen nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd en wij gaan pas weg als u tevreden bent. Kwaliteit & klant tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Veelgestelde vragen

Ja zeker! wij zullen alles zeer zorgvuldig afplakken voordat wij aan de werkzaamheden beginnen zodat alles mooi en netjes blijft.

Droogtijd van de lak is één dag, na één dag kunt u bijvoorbeeld al gebruik maken van de trap.

U Kunt uit alle kleuren kiezen. Wanneer u de juiste kleur hebt gekozen dient u de kleurcode aan ons door te geven wij zullen vervolgens de lak voor u mengen. U kunt tevens ook kiezen uit Mat, zijdeglans of hoog glans afwerking.

Wij zijn gespecialiseerd in het lak spuiten van: Deuren, Trappen, Kozijnen, Meubels, Metaal, PVC en veel meer zowel binnen als buiten.

Bekijk onze reeds uitgevoerde projecten

Uw muur streeploos en structuurloos uw muren schilderen klik hier voor meer informatie

Bekijk meer

Uw muren superglad pleisteren of stucken klik hier voor meer informatie

Bekijk

KERN WAARDES

Werkwijze

Uw wensen bespreken

Voor we aan de werkzaamheden worden er heldere afspraken gemaakt van hoe wij te werk gaan en hoe u de vloer wilt hebben.

Moderne Spuitmachine

Door het gebruik van moderne apparatuur bent u verzekerd van mooie en gladde resultaat zonder oneffenheden.

Indrukwekkende resultaat

Na het uitvoeren van de werkzaamheden naar tevredenheid kunt u genieten van uw nieuwe welverdiende vloer voor in de komende jaren.

Onze Missie

Bedrijf video - Lak Spuiten

Play Video
Search this website