Heeft u vragen?

Stel uw vraag hier en wij zullen binnen 20 minuten op u antwoorden of bel ons direct.

WORKING TIME

Our support available to help you 24 hours a day, seven days a week.

OUR BROCHURES​

Latex Spuiten

Latex Spuiten door de professionals van Koba Construct is voordeliger & strakker dan de traditionele manier van verven. Met een professionele latex verfspuit wordt de verf efficiënt verdeeld op de muur aangebracht waardoor u helemaal geen structuur ziet. Ook wordt er een dikker laag aangebracht dat zorgt voor optimale dekking met als eindresultaat: Kwaliteit & Super Strak.

over ons

Wij werken enkel met de beste kwaliteit & professionele verf merken zoals Sikkens, Sigma, SPS,Veveo

Wij beschikken over werelds beste verf spuitmachine van de Graco Ultra Max Pro Contractor editie waardoor u garant staat voor een top finish eindresultaat.

Met een verfspuit is uw gehele woning in één tot 2 dagen omgetoverd naar de gewenste kleur voor een zeer aantrekkelijk & concurrerende tarief.

Super Strak & Dubbel Dekkend.

Door het gebruik van een verfspuit word verf nauwkeurig en precies verdeeld over de muur waardoor er geen banen zullen ontstaan.

Wij spuiten altijd 2 lagen verf voor optimale dekking.

Alle kleuren

Wij spuiten alle kleuren verf met een uitstekende strakke resultaat.

 

 

photo-Bouw services koba latex spuiten schilderen-2f6f122e5912
Bouw services koba latex spuiten
Koba latex spuiten

Onze verf

Sikkens,Veveo & PPG staan wereldwijd bekend als top A-kwaliteit verf van de grootste verf producent Akzonobel & PPG Industries.

Sikkens, PPG, Sigma verf hebben de hoogste schrob waarde dat houd in dat de verf na het aanbrengen zeer goed reinig baar is en geurarm.

Ook een sterk voordeel van Sikkens is dat de verf tijdens het spuiten minder overspray produceert waardoor er veel minder waas wordt verspreidt en de ruimte netjes blijft.

 

Tarieven Spuiten Muren & Plafond:

  • €3 per m² exl Verf & Afplakken
  • V.a €6 per m² All-In (Standaard Verf)
  • € 8 per m2 All-In (Premium Verf)

Overige Spuit werkzaamheden

  • Deuren Lakken: €80 – €150
  • Trap Lakken: €300 – €750
  • Raam/Kozijnen: €45 – €145
  • Meubels Lakken: €45 – €245
  • Metaal: Op aanvraag
  • Overige houtwerk: Op aanvraag

Het proces

offerte aanvraag

Na dat u een offerte hebt aangevraagd geven wij u binnen 20 minuten een prijs indicatie bij akkoord kunnen wij meteen een datum prikken.

project met succes voltooid

Wij zullen de werkzaamheden verrichten met uiterste zorg alles zal zeer nauwkeurig afgeplakt worden en kwaliteit zal geleverd worden.

Begin werkzaamheden

Bij akkoord beginnen wij op de afgesproken tijdstip met de werkzaamheden voor de afgesproken bedrag er komen nooit kosten bij AFSPRAAK=AFSPRAAK.

achteraf betalen

U hoeft pas te betalen nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd en wij gaan pas weg als u tevreden bent. Kwaliteit & klant tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

veel gestelde vragen

All-in tarief betekend dat alles is inbegrepen in de prijs denk hierbij aan: Materiaal, Verf, Afplakken, arbeid, reiskosten.

Ex afplakken en verf is een budget tarief dat houd in dat u zelf als klant de ruimte moet afplakken en u zogt voor het verf alleen dan kunnen wij de uiterst scherp tarief aanbieden van €3 per m2

Wij gebruiken standaard schrobklasse 1 verf dat is de hoogste kwaliteit schrobklasse die er is dat houd in de de verf zeer kwalitatief en sterk is waardoor het vele jaren mee gaat zonder kwaliteit verlies.

U kunt uit alle moglijke kleuren kiezen vervolgens dient u ons de kleurcode door te geven, wij mengen uw gewenste kleur code naar de juiste kleur.

Mocht u er niet uitkomen kwa kleur dan adviseren wij u graag.

Bekijk onze recent uitgevoerde projecten

Pleister spuiten is een pasteuze gips machinaal op de muren spuiten en vervolgens Glad,strak afmessen.

Bekijk

Reno-Vliesbehang is een speciaal soort behang dat is ontworpen om behangklare muren die vaak bij nieuwbouw projecten worden opgeleverd zoals kalkzandsteen.

Bekijk
Search this website